Ομορφιά

Τέλεια εμφάνιση σε 5 λεπτά

comment 1
ads

Τόσο χρόνο χρειάζεσαι για να δημιουργήσεις ένα εντυπωσιακό μακιγιάζ και να κλέψεις τη λάμψη των σταρ.

article-0-μακιγιάζ

1ο Βήμα: Αντιμετώπισε τους μαύρους κύκλους
Απλώνοντας κονσίλερ κάτω από τα μάτια και στην εσωτερική γωνία τους και σβήνοντάς το απαλά στα πλάγια της μύτης, προσθέτεις λάμψη στο πρόσωπό σου. Εάν έχεις μαύρους κύκλους και θέλεις να τους καλύψεις, χρησιμοποίησε πρώτα ένα προϊόν διορθωτικό χρώματος σε ροδακινί απόχρωση. Για την εφαρμογή του χρησιμοποίησε ένα επίπεδο πινέλο. Σβήσ’ το καλά απλώνοντάς το με τις άκρες του δείκτη σου.


2ο Βήμα: Ανάδειξε την επιδερμίδα σου

Το ρουζ είναι ο πιο εύκολος τρόπος για να προσθέσεις λάμψη στα χαρακτηριστικά σου. Επίλεξε τη σωστή φόρμουλα-πούδρα, κρεμώδη υφή ή τζελ- και άπλωσε το προϊόν ακριβώς στην κορυφή από τα μήλα του προσώπου σου σβήνοντας στα πλάγια στο τριχωτό της κεφαλής. Στη συνέχεια ανακάτεψε το χρώμα (από τα μάγουλα προς το πιγούνι) χρησιμοποιώντας ένα πινέλο ή ένα σφουγγαράκι μακιγιάζ.

3ο Βήμα: Δώσε έμφαση στο βλέμμα
Η μαύρη μάσκαρα αναδεικνύει το βλέμμα. Πώς θα την χρησιμοποιήσεις σωστά; «Δούλεψε» με το βουρτσάκι από τη βάση των βλεφαρίδων προς τις άκρες (είναι σημαντικό να θυμάσαι να ρολάρεις το βουρτσάκι σ’ αυτή την κίνηση). Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να ξεχωρίζεις τις βλεφαρίδες και να αποφεύγεις τη δημιουργία κόμπων. Για να δώσεις έμφαση στο αποτέλεσμα, άπλωσε δύο στρώσεις μάσκαρα.


4ο Βήμα: Ολοκλήρωσε με γκλος

Το γκλος είναι το ιδανικό προϊόν για τα χείλη σου καθώς περνούν τα χρόνια. Ανακλά το φως από το πρόσωπό σου και κάνει τα χείλη σου να δείχνουν πιο σαρκώδη και εντυπωσιακά. Διάλεξε ένα προϊόν με διακριτική λάμψη σε μία απόχρωση ή δύο πιο σκούρες από τη φυσική των χειλιών σου. Για πιο εξαιρετικές εμφανίσεις άπλωσε το κραγιόν της αρεσκείας σου και από πάνω ολοκλήρωσε με το γκλος.

Η γνώμη της ειδικού
Οι αλλαγές του καιρού, το στρες, η έλλειψη ύπνου και οι ορμονικές μεταβολές επιβαρύνουν την ποιότητα και την απόχρωση της επιδερμίδας σου. «Γι’ αυτό η πιο ενδεδειγμένη λύση είναι να έχεις μία συλλογή από τρία ή τέσσερα κονσίλερ διαφορετικής απόχρωσης».

Prevention

ads

1 Comment