Ομορφιά

Πορτοκαλί κραγιόν; Το look του καλοκαιριού

Leave a comment
ads

Το πορτοκαλί είναι αναμφισβήτητα το χρώμα της άνοιξης. Χαρίζει φωτεινότητα και κάνει το μακιγιάζ δροσερό και καλοκαιρινό. Μάλιστα, το πορτοκαλί κραγιόν κάνειι τα χείλη μας να φαίνονται πιο σαρκώδη. Πώς μπορούμε λοιπόν να αποκτήσουμε και εμείς ένα τέλειο καλοκαιρινό look με βάση το πορτοκαλί;

portokali kraion

Ξεκινάμε με το φον ντε τεν. Επιλέγουμε έναν τόνο πιο σκούρο από την επιδερμίδα μας διότι το καλοκαίρι επιβάλλεται το ηλιοκαμένο δέρμα.
Στη συνέχεια, βάφουμε τα μάτια μας. Για το συγκεκριμένο μακιγιάζ επιλέξτε μια χρυσαφί σκιά και απλώστε την σε όλο το βλέφαρο. Έπειτα, με μια μαύρη μάσκαρα βάφετε τις βλεφαρίδες σας πάνω- κάτω.
Σειρά τώρα έχει το ρουζ, το οποίο θα κινηθεί σε ροδακινί αποχρώσεις. Μπορείτε όμως για περισσότερη λάμψη να προσθέσετε από πάνω και ένα άχρωμο μπρονζέ ρουζ. Θα χαρίσει στο δέρμα σας την αίσθηση του ηλιοκαμένου, ενώ θα τονίσει και τα ζυγωματικά σας.
Τέλος, για το κραγιόν θα επιλέξουμε φυσικά το πορτοκαλί που είναι η απόλυτη της μόδας για το φετινό μακιγιάζ. Τολμήστε να φορέσετε ένα ματ πορτοκαλί κραγιόν χωρίς ωστόσο το αποτέλεσμα να είναι υπερβολικό.

ads