Οικογένεια

Όμορφη και στην εγκυμοσύνη

Leave a comment
ads

Αντιμετωπίστε όλα τα επείγοντα περιστατικά ομορφιάς με απόλυτη ψυχραιμία και αναδείξτε και σε αυτή τη περίοδο την πιο σέξι πλευρά του εαυτού σας.

Όμορφη_εγκυμοσύνη

1. Για να εμποδίσετε τη δημιουργία των αντιαισθητικών αγάδων στη κοιλιά κάντε συστηματικά επάλειψη σε όλα τα σημεία με αμυγδαλέλαιο το οποίο βοηθά την ελαστικότητα του δέρματος και μπορείτε να το προμηθευτείτε κατόπιν παραγγελίας στο φαρμακείο. Εναλλακτικά, βουτήξτε μια βαμβακερή πετσέτα μέσα σε ένα μπωλ με ζεστό γάλα, στύψτε την καλά και μετά ακουμπήστε το για μία ώρα πάνω στην κοιλιά σας.

2. Διατηρήστε το καθημερινό μακιγιάζ απλό και εύκολο. Χρησιμοποιήστε κονσίλερ σε όλη την περιοχή γύρω και κάτω από τα μάτια –οι κίτρινες αποχρώσεις είναι ιδανικές για όλους τους τύπους δέρματος, ντύστε με ροζ ρουζ τα μήλα και φορέστε κραγιόν στην αγαπημένη σας απόχρωση. Εναλλακτικά, όπου υπάρχει έντονο πρόβλημα (στίγματα, διχρωμίες, ατέλειες) απλώστε κονσίλερ σε μια πιο ανοιχτή απόχρωση από την επιδερμίδα και στη συνέχεια εφαρμόστε ένα λεπτόρρευστο φον ντε τεν μόνο στα σημεία που δεν έχετε βάλει κονσίλερ.

3. Η εγκυμοσύνη μπορεί να προκαλέσει κηλίδες ή διχρωμίες στο δέρμα. Για να αποτρέψετε την εμφάνισή τους πιείτε τουλάχιστον 8 ποτήρια νερό την ημέρα.

4. Αν έχετε βάψει τα μαλλιά σας πριν την εγκυμοσύνη και θέλετε να ανανεώσετε το χρώμα τους επιλέξτε ένα χρωμοσαμπουάν, μια ημιμόνιμη βαφή χωρίς αμμωνία ή οξυζενέ ή μια «αθώα» μάσκαρα για μαλλιά με την οποία μπορείτε να δημιουργήσετε μεμονωμένα ανταύγες.

5. Κατά τους εννέα μήνες της εγκυμοσύνης μπορεί να αυξηθεί η λιπαρότητα της επιδερμίδας του προσώπου. Ακόμα κι αν η επιδερμίδα σας είναι ξηρή ή κανονική επιλέξτε μια κρέμα ειδική για λιπαρή επιδερμίδα την οποία θα εφαρμόζετε πρωί και βράδυ.

Από: Αννούσα Μελά

www.myself.gr

ads