Ομορφιά

Περιποίηση προσώπου

Leave a comment
ads

πρόσωπό

Η όψη του προσώπου σας, αντικατοπτρίζει, τόσο την ψυχική σας υγεία όσο και τα συναισθήματά σας. Σίγουρα θα θέλετε να λάμπει το πρόσωπό σας. Γι’ αυτό φροντίστε το, ώστε να μην είναι κουρασμένο, αφυδατωμένο και ταλαιπωρημένο .

Ακόμα κι αν έχετε την τέλεια επιδερμίδα, πάντα χρειάζεστεα μία περιποίηση προσώπου. Ακόμα και αν έχετε καλή ποιότητα δέρματος, μπορεί το πρόσωπό σας να φουντώσει από το άγχος και τη πίεση τηα καθημερινότητας.

Αν το αντέχει το budget σας, το πιο ιδανικό θα ήταν να αρχίσετε ένα πρόγραμμα περιποίησης προσώπου που διαρκει για έξι μήνες.Ενας τέτοιου είδους σχεδιασμός θα δώσει την ευκαιρία στο δέρμα σας να αναρρώσει και να ελαχιστοποιήσει τις εκρήξεις εξανθημάτων.

Εάν παρ’ όλα αυτά ξυπνήσετε με ένα εξάνθημα, είναι καλύτερα να αφήσετε τη φύση να αναλάβει. Αυτό σημαίνει ότι δε χρειάζεται τίποτα το εξαιρετικό να κάνετε για να εξαφανιστεί (π.χ. ζουλώντας το). Οι ειδικοί ομορφιάς συμβουλεύουν να απλώσετε ένα παχύρρευστο, υγρό concealer, ιδανικό για την απόχρωση της επιδερμίδας σας και να το πασπαλίσετε με πούδρα. Τοποθετείστε λίγο από το προϊόν στο χέρι σας για να ζεσταθεί, χρησιμοποιήστε το πινελάκι για να το απλώσετε και το δάχτυλό σας για να το στρώσετε. Και μετά διαποτίστε το με μπόλικη ημιδιαφανή πούδρα.

ads