Ομορφιά

Αποκτήστε τεράστιες βλεφαρίδες με Extensions

Leave a comment
ads

βλεφαρίδες

Αποκτήστε τεράστιες βλεφαρίδες, χωρίς να χαραμίζετε πολύτιμο χρόνο κάθε ημέρα για να τους δώσετε το μήκος που επιθυμείτε.

Η τοποθέτηση μόνιμων extensions στις βλεφαρίδες είναι η νέα τάση στη μόδα που κυριαρχεί στο Χόλιγουντ και αποκτά χιλιάδες φανατικές θαυμάστριες ανά τον κόσμο. Όπως λένε οι κορυφαίες make up artists, τα extensions αξίζουν κάθε ευρώ από τα χρήματα που θα ξοδέψετε, αφού το αποτέλεσμα που χαρίζουν είναι απόλυτα φυσικό.

Απαλλαγείτε λοιπόν από τον καθημερινό βραχνά της επιμήκυνσης των βλεφαρίδων σας και αποκτήστε βλέμμα που μαγνητίζει, ακόμη κι όταν είστε τελείως αμακιγιάριστες…!

Το πρώτο βήμα που πρέπει να κάνετε είναι να συμβουλευτείτε μια επαγγελματία. Προτιμήστε μάλιστα να κλείσετε ραντεβού όταν θα τοποθετεί τα extensions σε άλλη πελάτισσα, ώστε να διαπιστώσετε από πρώτο χέρι το αποτέλεσμα. Η διαδικασία που ακολουθείται είναι η εξής: Θα ξαπλώσετε σε μια καρέκλα και θα πρέπει να κρατήσετε τα μάτια σας κλειστά μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία. Η αισθητικός θα χρησιμοποιήσει ξεχωριστές βλεφαρίδες τις οποίες θα κολλήσει μεταξύ τους και θα τις τοποθετήσει μια μια με τσιμπιδάκι.

Το αποτέλεσμα θα είναι απόλυτα φυσικό, και καθώς οι δικές σας βλεφαρίδες θα μεγαλώνουν τόσο θα μεγαλώνουν και τα extensions. Η διαδικασία διαρκεί περίπου μια με μιάμιση ώρα, ενώ τα extensions θα κρατήσουν περίπου ένα μήνα.

Τη συγκεκριμένη διαδικασία μπορούν να ακολουθήσουν όλες οι γυναίκες, ακόμη και όσες φορούν φακούς επαφής. Βέβαια, οι δερματολόγοι συμβουλεύουν όσες υποψήφιες έχουν αλλεργία ή έστω και ευαισθησία στην κόλλα, να αποφύγουν να τοποθετήσουν τα extensions.

ads